Je welkom laten voelen

Het begint al bij onze sfeermanagers die in onze cannacenters bij de ingang staan om de klanten welkom te heten, te woord te staan en aan te spreken als dat nodig is. Ze zorgen er niet alleen voor dat iedereen zich op z’n gemak voelt, ze houden ook de directe omgeving in de gaten om overlast tegen te gaan. Ze bieden waar nodig de helpende hand en geven je een veilig en welkom gevoel, zodat iedereen met de juiste vibe onze cannacenters binnentreedt.

Overzichtelijke cannacenters

Het interieur en inrichting is licht, overzichtelijk, transparant en modern. Met onze etalages en aankleding zorgen we voor net dat beetje extra sfeer en openheid. Onze cannacenters zijn altijd opgeruimd, schoon en netjes.

Counters

Om iedereen snel te helpen werken we met kundig personeel die je goed kunnen adviseren en vriendelijk te woord staan. Voor de snelle afhandeling hebben we de meeste producten alvast voorverpakt. Zo kunnen we ook tijdens piekuren de rijen kort houden en snel afhandelen. Klanten worden snel geholpen, door de soepele afhandeling lopen de rijen heel vlot door. Hierdoor veroorzaken de verkeerbewegingen van de aan- en afrijdende klanten geen enkele overlast. Er is altijd plek voor de auto, fiets, brommer of motor en de parkeertijd is zeer beperkt waardoor de ingenomen parkeerruimte zo weer opnieuw vrij is.

Meten is weten

Om de kwaliteit van onze producten constant te kunnen borgen controleren we altijd nieuwe leveringen. Het test laboratorium Canalyse meet op vaste waarden, zodat we kunnen beoordelen of het geleverde aan onze kwaliteitseisen voldoet. Deze testresultaten zijn voor iedere klant altijd inzichtelijk. Met het oog op de volksgezondheid is voor Best Friends een pré om er zeker van te zijn dat haar producten schoon zijn en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Natuurproduct

Cannabis is een natuurproduct waarbij de kwaliteit onderhevig is aan veel verschillende omgevingsfactoren. Door onze selectieprocessen goed op elkaar af te stemmen en vooral stabiliteit ten aanzien van de inkoop en onze leveranciers, kunnen we toch een consistente zeer hoge prijs-kwaliteit blijven aanbieden. Ons handelsmerk.