14 maart 2022

Wat moet ik stemmen op 16 maart?

Op 14, 15 en 16 maart kiest Amsterdam een nieuwe gemeenteraad tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Tot het laatste moment aan het zweven? Vul de kieswijzer van Het Parool  in en ontdek welke partij het beste bij je past.

KIESWIJZER PAROOL GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

 

De kieswijzer is gemaakt door Citisens, dat zich bezighoudt met het vergroten van betrokkenheid onder burgers, iVox – gespecialiseerd in onderzoek en peilingen – en deze site. De stellingen, die zijn geformuleerd op basis van actuele thema’s en de partijprogramma’s, zijn voorgelegd aan de politieke partijen, die hun standpunt per stelling hebben ingenomen. De stellingen zijn ook getoetst onder 2000 respondenten die een afspiegeling vormen van de Nederlandse samenleving.

Nu kun jij je mening geven over deze stellingen. Het doorlopen van de stellingen brengt je bij de partij die het beste overeenkomt met jouw mening. Niet enkel door ja of nee te antwoorden, in onze kieswijzer kun je je standpunt ten opzichte van de stelling specifiek kiezen door een positie te selecteren op de balk.

LAATSTE NIEUWS GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN AMSTERDAM

Share this on Facebook
Thanks to our friends @
Het Parool

RELATED NEWS

mexico legaliseert wiet cannabis bestcoffeeshopamsterdam
20 juni 2017

Mexican Congress Approves Use of Medical Cannabis

In April 2017, the Mexican Congress voted, by a large majority, in favor of a bill that legalizes the medical and scientific use, production and distribution of cannabis. Already the law is written. Check out the progress here in this piece by our friends from Sensiseeds.

more